Jövőbetekintés és fenntarthatóság

A számtalan szolgáltató és kínálatok sokasága szinte átláthatatlanná teszi a piacot. Ennek következményeképpen a fogyasztók véletlenszerűen választanak az óriási piaci ajánlatból. Az EFS Zrt. semleges tanácsadó vállalatként kizárólag első osztályú és az igényeinek a legjobban megfelelő termékek közül válogat, hogy javítsa az Ön pénzügyi helyzetét. A cél a jövő orientált és minőségi szolgáltatás nyújtása, hogy ezáltal tartós anyagi sikereket érjünk el.

Egzisztencia biztosítása

Nap mint nap váratlan eseményekkel szembesülünk. Anyagi veszteségek elkerülése érdekében az ésszerű biztosítás a gondtalan hétköznapok alapja. Legyen szó baleset vagy keresőképtelenség elleni védelemről, egészségügyi előgondoskodásról, szeretteink biztosításáról vagy anyagi károk elleni biztosításról, Ön mindig és mindenben számíthat az EFS Zrt. támogatására.

Vagyon felépítése

A vagyon felépítése már fiatal korban kezdődik, ezért megfontoltan kell eljárni. A pénzügyi előgondoskodásnak számos módozata létezik, ezért az EFS Zrt. elemzi Ön számára a piacot. Többek között a lakástakarékpénztár, a befektetési alapok, az időskori előgondoskodás vagy az államilag támogatott előgondoskodás is ide tartozik.

Vagyon gyarapítása

A célok azért vannak, hogy elérjük őket. Ha megteremtettünk vagyonunk alapját, akkor a vagyon gyarapítása már csak a megfelelő döntések kérdése. Bízza magát a tulajdonszerzés finanszírozása és a professzionális vagyonkezelés területén az EFS Zrt. sokéves szakértelmére.

Első osztályú nemzetközi termékpartnerek.

Az Euro Finanz Serive Zrt. folyamatosan figyeli a piacot, hogy még a meglepő változásokra is gyorsan tudjon reagálni, és a nehéz helyzetekben is a lehető legjobb tanácsadást nyújtsa. Célunk, hogy a legjobb minőséget nyújtsuk. Az EFS-Zrt. emiatt elsősorban első osztályú osztrák és nemzetközi termékpartnerek mellett teszi le a voksát. Ezek közé kizárólag neves társaságok tartoznak, amelyek a lehető legnagyobb biztonságot és bizalmat garantálják.

Az EFS Zrt. termékpartnerei