Semleges tanácsadás

Az EFS Euro Finanz Service Zrt. új szereplő a magyarországi biztosítási és pénzügyi szektorban, azonban az európai porondon régóta bizonyít a Németországban bejegyzett Euro Finanz Service Vermittlungs AG (EFS Németország) révén. Az EFS Németország felső szintű cégvezetése több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik a független biztosításközvetítés, a pénzügyi közvetítés és a befektetési tanácsadás, ill. közvetítés területén. A céget 1996-ban Mainzban, Németországban alapították.

Mindenkinek a megfelelőt, a mindenkinek az egyforma helyett

Az EFS exkluzív koncepciói

5 érv, hogy az ügyfelünk legyen

1. MEGTAKARÍTÁS

Átfogó pénzügyi analízisünknek köszönhetően részletesen feltérképezzük az Ön jelenlegi helyzetét. Kvalifikált és képzett tanácsadóink ingyen kiértékelik az analízist és optimalizálják az Ön pénzügyi helyzetét. Ön számára ez azt jelenti, hogy készpénzt takarít meg és optimális ár-érték arányú szolgáltatásban részesül.

2. KONCEPCIÓK

Termékeink nem átlagosak. Minden koncepció egyedi és az Ön személyes igényeire szabott. Ismert termékpartnerekkel együtt jövőorientált, nagy teljesítményű és fenntartható koncepciókat kínálunk. Ön számára ez azt jelenti, hogy olyan tanácsadásban részesül, ami az Ön személyes igényeire fókuszál.

3. FÜGGETLENSÉG

Nemzetközi pénzügyi szolgáltató és biztosításközvetítő társaság vagyunk, melyben nincs részesedése egyetlen banknak, befektetési társaságnak és biztosítónak sem. Ön számára ez azt jelenti, hogy a teljes magyar és nemzetközi piacra rálátással rendelkezünk, és így optimális, személyre szabott koncepciót készítünk Önnek.

4. PARTNERKAPCSOLAT

Életre szóló partnerkapcsolatunk azt jelenti, hogy minden élethelyzetre a megfelelő választ adjuk. Ön számára ez azt jelenti, hogy személyre szabott koncepcióját folyamatosan optimalizáljuk, így Ön nyugodtan alhat.

5. ALLFINANZ

A pénzügyi piac valamennyi engedélyével rendelkezünk, ennek köszönhetően egy kézből kínálunk Önnek banki, biztosítási és előtakarékossági megoldásokat. Ön számára ez azt jelenti, hogy egyetlen személyes tanácsadóval áll kapcsolatban.

1 2 3 4 5

Az EFS Zrt. termékpartnerei