Semleges tanácsadás

Az EFS Euro Finanz Service Zrt. új szereplő a magyarországi biztosítási és pénzügyi szektorban, azonban az európai porondon régóta bizonyít a Németországban bejegyzett Euro Finanz Service Vermittlungs AG (EFS Németország) révén. Az EFS Németország felső szintű cégvezetése több mint 40 év tapasztalattal rendelkezik a független biztosításközvetítés, a pénzügyi közvetítés és a befektetési tanácsadás, ill. közvetítés területén. A céget 1996-ban Mainzban, Németországban alapították.

Filozófia

Az EFS Zrt. átfogó, teljes körű pénzügyi tanácsadást nyújt neves osztrák és nemzetközi termékpartnerek elsőosztályú termékeivel. Ágazat- és konszernfüggetlen vállalatként az EFS Zrt. az ügyfelek egyéni céljait és kívánságait helyezi a tevékenységének középpontjába, és nem az egyes biztosítók és bankok érdekeit képviseli.

Ajánlat

Szakképzett és tapasztalt szakértők követik napi szinten figyelemmel a pénzügyi, biztosítási és előgondoskodási piacot, és optimalizálják az ügyfelek pénzügyi helyzetét. Ennek megfelelően kizárólag első osztályú és az ügyfél személyes igényeinek legjobban megfelelő termékeket választanak a teljes piaci kínálatból.

ABS-rendszer

A jól bevált ABS-rendszer, az ügyfél helyzetének elemzése (A), egyedi tanácsadásban részesítése (B) és a folyamatos szolgáltatás (S) a partnerség alapja. Az EFS tanácsadói a pénzügyi elemzés keretében első lépésben felmérik az Ön aktuális pénzügyi helyzetét, és az így kapott adatokat szigorúan bizalmasan kezelve kiértékelik specialisták segítségével. Ennek eredményeképpen kerül kialakításra az Ön személyre szabott pénzügyi koncepciója.

Bizalom

Neves termékpartnerekkel együtt kínálunk Önnek jövőorientált, magas teljesítményű és fenntartható független pénzügyi tanácsadást. Nagyra értékeljük a felénk tanúsított bizalmát és végigkísérjük Önt az életútján.

EFS Európa

0
Éves tapasztalat
0
Iroda
0
Ügyfél
0
Szerződés
0
Képzett tanácsadó

EFS Magyarország

0
Iroda
0
Ügyfél
0
Szerződés
0
Képzett tanácsadó

Néha hasznosabb egy órát gondolkodni a pénzünkön, mint egy hétig dolgozni, hogy megkeressük.

André (Bertholomew) Kostolany

Menedzsment

Thomas Schnöll, MAS
Thomas Schnöll, MAS
Elnökségi tag
Justo J. Santos
Justo J. Santos
Elnökségi tag
Mag. Edith Matejka
Mag. Edith Matejka
Elnökségi tag
Molnár Mónika
Molnár Mónika
Operatív igazgató

Igazgatók

Daniel Reisinger
Daniel Reisinger
Igazgató
Robert Fletschberger
Robert Fletschberger
Igazgató
Josef Bauer
Josef Bauer
Igazgató
Bozzai Gábor
Bozzai Gábor
Igazgató
Dipl.-Ing. Sylvia Waler
Dipl.-Ing. Sylvia Waler
Igazgató
Ádám Bercsényi
Ádám Bercsényi
Igazgató

Székhelyünk és irodáink

Mit dem Laden der Karte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von Google.
Mehr erfahren

Karte laden

Kitüntetés az átláthatóságért és komolyságért

Az Euro Finanz Service Vermittlungs AG alávetette magát a SCOREDEX üzleti megbízhatósági vizsgálatnak, melyen elnyerte a SCOREDEX-pecsétet.

Az EFS-AG Értékelése

A SCOREDEX.com Vizsgálati feltételei

Olvassa el az EFS Fenntarthatósági Agendát.

A fenntartható gazdaság a rendelkezésre álló erőforrások hosszú távon történő tudatos és felelősségteljes használata. Egy fenntartható világban megóvjuk a jövő generációinak a gazdaságot (Generációs jogok). Az EFS felelősségteljes vállalatnak tartja magát és tudatos szerepet tölt be a társadalomban. Ezért vezet be konkrét intézkedéseket annak a társadalomnak a jobbá tételéért, amelyben tevékenykedik. A fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk a vállalati filozófiánk egy meghatározó alapköve.

Ide kattintva olvashatja el az EFS Fenntarthatósági Agendát.
INGYENES A TANÁCSADÁS?
Igen, a tanácsadás ingyenes. Az EFS Zrt. szolgáltatásainak igénybevételével nem keletkezik költség az ügyfél számára. A szolgáltatás az aktuális pénzügyi helyzet elemzésétől kezdve, a kiértékelésen át egészen a tanácsadásig és a folyamatos szolgáltatásig terjed.
MELY TERÜLETEK FEDI LE?
Az EFS Zrt. szolgáltatása a megfelelő szolgáltatás kiválasztástól kezdve egészen a finanszírozás, biztosítás és előgondoskodás témát érintő összes kérdésének megválaszolásáig terjed.
KI VEHETI IGÉNYBE A SZOLGÁLTATÁST?
Az EFS Zrt. tanácsadási szolgáltatását minden magánszemély és vállalkozás igénybe veheti.
MILYEN INFORMÁCIÓKRA VAN SZÜKSÉG?
Az adatfelvétel a pénzügyi helyzetének felmérésével kezdődik, amely keretében minden költségét, így a létfenntartási költségeit, biztosítási kiadásait, rendszeres megtakarítását is áttekintik. A költségeket összevetik a jövedelmével. Az adatok felvétele a pénzügyi elemzés segítségével történik, amelyeket természetesen bizalmasan kezelünk.
MIT JELENT AZ, HOGY SEMLEGES?
Ágazat- és konszernfüggetlen vállalatként az EFS Zrt. az ügyfelek egyéni céljait és kívánságait helyezi a tevékenységének középpontjába, és nem az egyes biztosítók és bankok érdekeit képviseli. Az EFS Zrt. ennek megfelelően nem rendelkezik saját termékkel.
TÖBB INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE?
Írja meg kérdéseit az EFS Zrt. office@www.efs-zrt.hu címre, amelyekre szívesen válaszolunk.

Átláthatóság az Ön biztonságáért

A stabil, versenyképes és egészséges pénzügyi rendszer a jól működő gazdaság, a fenntartható foglalkoztatás és a biztonságos jólét alapja. Ennek megfelelően nagy jelentőséggel bírnak a felügyeletek a pénzügyi piacok felett minden nemzetgazdaságban. (www.mnb.hu)

Kattinson ide, hogy eljusson az MNB weboldalára

Einfach Freude Schenken

Az EFS Csoport elkötelezetten támogat különböző projekteket a kultúra, a sport és a szociális ellátás területén. A támogatás adományok és védnökség formájában történik. Ausztriában 2003-ban hívták életre az EFS-segélyszervezetet, melyet munkatársaink és együttműködő közvetítőink rendszeres hozzájárulása és mindenekelőtt a társaság pénzügyi támogatása segít. Patronálással és különböző kezdeményezések által mindenekelőtt hátrányos helyzetű személyeket támogatunk hosszútávon, olyan intézményeken keresztül, mint például a Franz Beckenbauer Alapítvány, a Medveszív Gyermekhospice Szolgálat, vagy az Osztrák Rákellenes Segítő Szolgálat (Bécs). Biztosítási és pénzügyi tanácsadóként nap mint nap tapasztaljuk és átérezzük a biztonságérzet fontosságát.